انیمیشن پیکسیلیشن چیست؟

انواع استاپ موشن | انیمیشن پیکسیلیشن چیست؟

اصطلاح پیکسیلیشن اولین بار در سال 1950 توسط نورمن مک لارن مورد استفاده قرار گرفت که توانست از سوژه‌های انسانی در استاپ موشن خود استفاده کند. نورمن درباره این تکنیک پیکسیلیشن این طور توضیح می‌دهد که: «یکسیلیشن اعمال اصول معمول عکسبرداری انیمیشن و فیلم کارتونی در فیلمبرداری از هنرپیشه‌های واقعی است. یعنی به جای قرار دادن نقاشی، کارتون و عروسک مقابل دوربین انیمیشن، انسان واقعی قرار دادیم.»

در واقع در پیکسیلیشن این انسان است که به جای عروسک‌ها یا سوژه‌های دیگر وارد می‌شود و به عنوان عروسک یا شخصیت زنده استاپ موشن بازی می‌کند. درواقع این سبک با بازیگری انسان ساخته می‌شود و انسان به عنوان شخصیت اصلی، بدون اینکه قدمی بردارد، می‌تواند قدم بزند، حرکت کند و جنب و جوش داشته باشد.

مهمترین اصل انیمیشن پیکسیلیشن

از آنجا که در سبک پیکسیلیشن انسان مهمترین شخصیت و کارکتر استاپ موشن است، انتخاب بازیگر مهمترین مولفه اثر شما خواهد بود. چرا که بازیگر باید صبر ایوب داشته باشد، قادر باشد مدت زمان زیادی در حالت‌های مختلف بماند و برای ریزترین حرکات که شاید به سختی دیده می‌شوند، آماده عکاسی باشد.

چند نکته مهم برای ساخت انیمیشن پیکسیلیشن

1.پیکسیلیشن اثری واقعی است که در آن از طراحی‌های یارانه‌ای استفاده نمیشود مگر آنکه کار از ابتدا به صورت تلفیقی عکاسی شود.

2.پیکسیلیشن اجرایی بسیار دشوار و زمانبر دارد و تنها با صبر فراوان است که می‌تواند نتیجه‌ای خوب و حرفه‌ای داشته باشد.

3.پیکسیلیشن از جمله سبک‌هایی است که می‌تواند درون‌مایه طنز داشته باشد و با اغراق در حرکات انسانی، لبخند را بر لب‌های بینندگان بنشاند.

4.استفاده از انسان با قواعدی که در واقعیت جور نیست، مثل رد شدن از دیوار، پرواز کردن و غیره میتواند در نهایت شما را به یک دنیای جادویی ببرد.

شیوه ساخت انیمیشن پیکسیلیشن

-ایده پردازی کنید و سناریو بنویسید

-استوری بورد ایده نهایی را رسم کنید

-بازیگر موردنظرتان را انتخاب کنید

-سوژه انسانی را حرکت بدهید و عکاسی کنید

-عکاسی را آنقدر تکرار کنید تا سناریو تکمیل شود.

-در نهایت عکس‌ها را کنار هم بگذارید، تدوین کنید و خروجی بگیرید.

جمع‌بندی

در همه مراحل کار، با برنامه ریزی دقیق جلو بروید، قبل از شروع کار چندین بار سناریو را مرور کنید و حتی یک بار کل فرآیند را با عروسک‌ها تست کنید تا تمامی جوانب کار را در نظر گرفته باشید. یادتان باشد هر چقدر بیشتر مبالغه کنید نتیجه کار بهتر خواهد شد. اگر مدت زمان کار طولانی است، با مبالغه مایه ظنز کار را زیاد کنید تا مخاطب تا پایان اثر همراه شما بماند.

اشتراک اجتماعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.